lördag 1 januari 2011

Bloggbokslut 2010

Jag tänkte att jag även kunde avrunda året med att sammanfatta året i lite siffror och länkar. För dem som inte minns kom första inlägget i bloggen den 11 mars 2010 och följdes sedan av en ganska aktiv period. Låt mig sammanfatta året i lite siffror:

Antal inlägg
156
Antal unika besökare
15 914
Antal besök
61 879
Flest besök under en dag
615
Antal sidvisningar
109 752
Sverigerankning
# 5 262

De populäraste sidorna var:
 1. Analys av Öresund
 2. Analys av Eniro
 3. Analys av E.on
 4. Analys av Fortum
 5. Analys av SSAB
Helt klart kommer läsarna till sajten för analyserna, inget annat. Den här typen av inlägg har ingen chans :-). Är det någon annan statistik ni skulle vilja se redovisad, så skicka en kommentar. Jag försöker hitta ett vettigt rapportformat att komma tillbaka till nästa år.

För övrigt har jag precis skapat Twitterkontot Lundaluppen, jag tänkte ta det i bruk under 2011. Om någon har tips om hur man bäst knyter ihop det med bloggsidan tas de gladeligen emot.

5 kommentarer:

 1. Hej Luppen! Personligen tycker jag alla dina inlägg är intressanta oavsett om det handlar om köp och försäljningar, nyhetskommentarer eller inlägg om PPM etc. Men statistiken har rätt; det som särskiljer dig från många andra bloggare (som skriver allmänt hållna inlägg om aktier och ekonomi) är de strukturerade analyserna där alla bolag analyseras efter samma kriterier. Det gör det lätt att jämföra olika bolag, kanonbra! Jag har lärt mig massor genom att följa din blogg :) Vilka analyser är närmast på tur?

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Hej Daniel, antagligen blir det någon fastighetsanalys, även om jag tappade lusten lite efter att ha sett hur högt värderade de är.

  SvaraRadera
 3. Hej Lundaluppen,
  Bra och inspirerande sammanställning.
  Lycka till!
  Blogghälsningar
  Classier Corn
  www.classiercorn.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Hej igen,
  Angående Twitter . kolla in detta, det löser det du efterfrågar http://twitterfeed.com/.
  Hälsningar
  Classier Corn

  SvaraRadera
 5. Har nog inte kommenterat innan men har följt din blogg länge. Får tacka för mycket intressant läsning, såväl analys som andra inlägg. För egen del hoppas att du fortsätter länge till.

  Om man får önska hade jag gärna sett en analys av Electrolux eller ABB, helst det förstnämnda.

  God fortsättning!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.