torsdag 3 juni 2010

Bloggtempot

Hej trogna läsare, bloggtempot har gått ner rejält de senaste veckorna på grund av ett antal arbetsuppgifter och förtroendeuppdrag som ökat i omfattning. Dessutom har trädgården behövt mig en del.

Jag kommer att återkomma med fler analyser igen om ett par veckor. Mitt mål är att täcka Large Cap ganska bra och även återkomma lite till de tidigare analyserna när kvartalsrapporterna trillar in.

6 kommentarer:

 1. Det ser vi fram emot att få ta del av!

  SvaraRadera
 2. Hej Lundaluppen. Jag vill tacka dig för en mycket bra och läsvärd blogg! Det ingår i min dagliga rutin att kika in här. Jag ser fram mot fler analyser när du klarat av trädgård, uppdrag och jobb. I slutet av 2008 funderade jag på SKF, Skanska och Sandvik. Jag köpte Sandvik för omkring 75 kr/st men SKF och Skanska blev det inget av. De har båda stigit rejält sen jag kollade på dom i slutet av 2008 (men det har ju o andra sidan alla aktier gjort). Jag vet att du har analyserat SKF, skulle gärna läsa analyser av Sandvik och Skanska också när bloggtempot gått upp igen :-)

  Mvh
  /Danne

  SvaraRadera
 3. Kanske dags att ta en titt på BP? 9% direktavkastning, om den bibehållas.

  /Starvid

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Vilken bra informativ blogg du har:)
  Keep up the good work!

  Petter

  SvaraRadera
 5. Härligt att du kommer blogga mer frekvent! Du är en av de få bloggarna som jag tittar till efter morgonkaffet. Vettig och lättsam.

  F.ö något som kan vara värt att titta på med värdeinvesteringsglasögonen; Electra, Lagercrantz, Hexagon, och svenska fastighetsbolag.

  Må väl!

  SvaraRadera
 6. Sjukt bra blogg. Hoppas även jag att du snart kommer att återuppta bloggandet.

  SvaraRadera